Rotuaarin Apteekin kanta-asiakkuus kannattaa!

Rekisteröidy nyt kanta-asiakkaaksemme!

Liittyessäsi Oulun II Rotuaarin apteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin ja saat myös rahallisia etuja.

Kanta-asiakkaaksemme voit liittyä joko lataamalla AppStoresta Minun Apteekki -älypuhelinsovelluksen tai täyttämällä viereisen rekisteröitymislomakkeen. KELA-korttisi toimii kanta-asiakastunnisteenasi.

Kanta-asiakkuuden hyödyt:

  • lääkeostojen kertymä
  • reseptien säilytys ja uusinta
  • lääkkeiden yhteisvaikutukset
  • henkilökohtaiset tuotesuositukset
  • ostohyvityskertymä
  • henkilökohtainen kuukausikirje
  • tietoa apteekin tapahtumista
  • oma älypuhelinsovellus

Lataa Appstoresta

Rekisteröitymislomake

Kanta-asiakkaaksemme pääset helposti täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen. Liittyminen on maksutonta.

Olen tutustunut kanta-asiakassopimuksen ehtoihin ja hyväksyn ne.

Kanta-asiakakkuusehdot

Allekirjoituksellani annan apteekille luvan tietojen tallentamiseen ja käyttöön. Lisäksi lupaan ilmoittaa kaikki korvaus- ja henkilötiedoissa tapahtuvat muutokset viivytyksettä apteekille. Apteekki ei vastaa vanhoilla tiedoilla tapahtuvasta laskutuksesta. Apteekilla on oikeus pitää lääkeostoistani rekisteriä seurantaa varten. Apteekki ei saa luovuttaa ilman suostumustani tietoja muuhun käyttöön. Antamiani henkilötietoja apteekki voi käyttää minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Apteekki on lisäksi oikeutettu pyytämään Kelalta tietoja kattokorvausasiassani. Jos lääkkeitä on ostettu tarpeettomasti annosteluohjeisiin verrattuna, ja Kela hylkää korvaushakemuksen, apteekki saa periä minulta ko. summan jälkikäteen.

Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja kuluvan ja edellisen kalenterivuoden ajalta sekä henkilötietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan henkilötietoni rekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi myös poistaa henkilötietoni rekisteristä, mikäli en ole asioinut apteekissa vuoteen.