Kattavat apteekkipalvelut löydät Rotuaarilta

Resepti

Reseptiasiakkaan palvelut

Farmaseuttimme tai proviisorimme palvelevat reseptiasiakkaita viidessä eri suoratoimituspisteessä. Vuoronumerojärjestelmämme takaa yksilöllisen ja rauhallisen palvelun. Meiltä mm. reseptin toimitus, eReseptit, reseptien uusimiset, lääkkeen vaihto edullisempaan, lääkkeiden yhteisvaikutukset, jne.

Itsehoito

Itsehoitotuotteet

Itsehoitotuotteilla, eli ilman reseptiä saatavilla lääkkeillä ja muilla apteekkituotteilla on usein mahdollista hoitaa lieviä vaivoja ilman tarvetta lääkärissä käyntiin. Itsehoitoasiakkaat saavat osaavalta henkilökunnaltame neuvontaa kattavasta itsehoitotuotteiden valikoimastamme. Itsehoitolääkkeet löytyvät käyttötarkoituksen mukaan ryhmiteltyinä.

Kosmetiikka

Kosmetiikkatuotteet

Edustamiamme kosmetiikkasarjoja ovat Vichy, La Roche Posay, Avene, ACO, Louis Widmer, Favora, Bioeffect, V10 ja Rimita Green.Kaikki apteekkimme ihonhoito-ja kosmetiikkasarjat ovat korkealuokkaisia ja laadukkaista allergiatestatuista raaka-aineista valmistettuja. Ihonhoidon ammattilaisen tai farmaseutin avulla usean eri merkin valikoimasta löytyy varmasti sinulle paras vaihtoehto.
Apteekissamme on Vichyn Dermokosmetiikkakeskus, joka on kehitetty yhteistyössä apteekkien sekä eri tuotesarjojen kanssa palvelemaan Sinua ihosi terveydeksi.

Lääkehoito

Lääkehoidon kokonaisarviointi

Lääkehoidon kokonaisarviointi on palvelu, jonka avulla pyritään tunnistamaan ja ratkaisemaan potilaan lääkityksestä aiheutuvia ongelmia. Lääkehoidon kokonaisarviointi on tavanomaista lääkehoidon tarkastelua huomattavasti laajempi toimenpide, joka sisältää perusteellisen kartoituksen potilaan sairauksista ja lääkityksestä, mahdollisista lääkitykseen liittyvistä ongelmista sekä toimenpide-ehdotukset ongelmien ratkaisemiseksi.

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus

Apteekillamme on myös lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu Oulun alueella. Kuljetuspalvelu erillisen hinnaston mukaan.
Kysy lisää ›