Ajankohtaista apteekissamme, mitä mukavaa tällä kertaa? Kurkkaa!

Ajankohtaista apteekissamme on varmasti vuoden jokaiselle päivälle. Järjestämme erilaisia teemaviikkoja, kanta-asiakasviikkoja ja käymme pitämässä terveyteen liittyviä luentoja erilaisissa tilaisuuksissa. Kokoamme tälle sivulle tiedotuksia poikkeavista aukioloajoista, teemapäivistä ja -viikoista sekä erilaisista tapahtumista apteekilla tai sidosryhmien kanssa järjestettävissä tapahtumissa. Oulun Sydänyhdistys tekee terveysmittauksia apteekillamme useamman kerran vuodessa. Niistä tiedotamme täällä ja somekanavillamme. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeemme kautta tai soittamalla.

Palvelemme juhannuksena poikkeavasti - Rotuaarin apteekki
27.05.2024

Palvelemme juhannuksena

Palvelemme juhannuksena lyhennetyin aukioloajoin. Verkkoapteekkimme on avoinna aina. Voit ostaa tuotteet verkosta ja hakea tilauksen noutolokerikostamme kauppakortteli Pekurin käytävältä sinulle sopivana ajankohtana. Lue lisää.
Helatorstain aukioloajat 2024. Tervetuloa!
30.04.2024

Palvelemme helatorstaina

Helatorstain aukioloaika 2024. Palvelemme helatorstaina asiakkaitamme kello 11-16. Verkkoapteekkimme on avoinna aina. Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa asioimaan!
Terveysmittauspäivä 16.5.24 Rotuaarin apteekissa Oulun keskustassa.
11.04.2024

Terveysmittauspäivä 16.5.24

Milloin veriarvosi on mitattu? Nyt on mahdollisuus Sydänyhdistyksen toimesta tarkistuttaa tärkeät arvosi. Tilaa aika heti!
Kotisivumme uudistuivat, tule tutustumaan ja lukemaan!
07.02.2024

Kotisivumme uudistuivat

Kotisivumme uudistuivat. Surffaa sivuillamme ja tutustu eri osa-alueisiin. Eri aihealueiden artikkelit on selkeästi omissa valikoissaan. Pääset ostoksille verkkoapteekkiimme kätevästi yhdellä klikkauksella. Lue lisää!