Ihon suojaaminen auringossa

Ihon suojaamien auringossa on hyvin tärkeää. Aurinko altistaa ihoa vanhenemiselle ja ihosyövälle. Myös ruskettunut iho tarvitsee suojausta. Mikään aurinkosuoja tai vaate ei anna 100 % suojaa. On siis tärkeää muistaa suojautua välillä varjossa tai sisätiloissa. Lue lisää auringolta suojautumisesta.
Ihon suojaaminen auringossa_Rotuaarin_apteekki
Voiko ihon vanhenemista estää? Lue lisää.

Voiko ihon vanhenemista estää?

Voiko ihon vanhenemista estää? Valitettavasti ei voi, mutta sitä voidaan hidastaa. Me kaikki vanhenemme ja niin tekee myös ihomme. Tule lukemaan artikkelista lisää.
Miksi kasvoja kannattaa kuoria?
07.02.2024
| Kasvojen hoito

Miksi kasvoja kannattaa kuoria?

Kasvojen sameus ja kirjavuus tai ihon pinnan epätasaisuus kielii kuorinnan tarpeesta. Kuoritusta ihosta tulee heleämpi ja epäpuhtaudet vähenevät. Lue lisää.
Maksaläiskien ehkäisy ja hoito on tehokasta, jos sitä tekee säännöllisesti.
07.02.2024
| Kasvojen hoito

Maksaläiskien ehkäisy ja hoito

Maksaläiskien ehkäisy ja hoito on yksinkertaista. Ehkäisemiseen riittää tehokas suojautuminen auringonvalolta. Hoidoksi läiskiä voi vaalentaa tai peittää erilaisilla voiteilla. Lue lisää.
Herkän ihon hoito on usein kokeilua. Lue lisää.
07.02.2024
| Kasvojen hoito

Herkän ihon hoito

Herkän ihon hoito voi olla haasteellistakin. Usein pitää kokeilla useampaa erilaista tuotetta ennen kuin itselle sopiva löytyy. Herkkä iho reagoi nopeasti erilaisissa olosuhteissa. Lue lisää herkän ihon hoidosta.
Ovatko jalkasi sandaalikunnossa? Lue lisää.
07.02.2024
| Kädet ja jalat

Ovatko jalkasi sandaalikunnossa?

Jalkoja kannattaa hoitaa läpi vuoden. Ne vaativat samalla tavalla huolenpitoa kuin muukin ihomme. Ennaltaehkäisevä hoito on tehokkainta ja parasta. Monia tuttuja jalkaongelmia, kuten rakkoja kovettumia, on helppo ehkäistä. Lue lisää.
Ovatko hiuksesi hyvinvoivat? Lue lisää.
07.02.2024
| Hiukset ja hiuspohja

Ovatko hiuksesi hyvinvoivat?

Ovatko hiuksesi hyvinvoivat? Vai pitäisikö niitä hoitaa ja suojata. Vaikka ne olisivat hyvinvoivat, vastaus on: pitäisi suojata. Lue artikkelimme hiusten hoitamisesta ja suojaamisesta.