Mikä on meille tärkeää?

Mikä on meille tärkeää? Asiakas.

Mikä on meille tärkeää Rotuaarin apteekissa? Sen voisi tiivistää yhteen sanaan: asiakas. Kaikki toimintamme tähtää laadukkaaseen asiakaspalveluun. Turvallinen lääkehoito on jokaisen asiakkaan etuoikeus ja sen saavuttaminen on meille jokaisen asiakkaan kohdalla tärkeää. Teemme sen turvaamiseksi töitä joka päivä. Toinen tärkeä tehtävämme on terveysneuvonta, jota teemme myös päivittäin. Se koostuu mm. lääkkeiden käytön neuvonnasta, terveysvinkeistä ja elintapaohjeista.

Rotuaarin apteekissa on jo kahdestoista apteekkari

Tällä hetkellä apteekkiamme johtaa ensimmäinen naisapteekkari. Hän on kahdestoista apteekkari entisessä Oulun Uudessa apteekissa ja nykyisessä Rotuaarin apteekissa. Apteekkimme sijainti näiden yli 160 vuoden aikana on vaihdellut hyvin pienellä alueella Oulun keskustassa, vaikka muuttoja on ollut useita. Tilat on kuitenkin aina löytyneet turvallisen lyhyen välimatkan päästä aikaisemmista tiloista.

Miten meistä on tullut Rotuaarin apteekki? Tarinan voisi kertoa yhdellä lauseella, jossa olisi vain maininta apteekin nimen muutoksesta vuonna 1999. Se ei kuitenkaan riitä tarinaksi koko muutokseemme Oulun Uudesta apteekista Rotuaarin apteekiksi. Koko historian, yli 160 -vuotisen taipaleen ajalta tapahtumat tekevät apteekistamme Rotuaarin apteekin. Meillä on työskennellyt paljon ihania ihmisiä. Apteekkarit ovat olleet kaikki erilaisia. Lue tarkemmin historiastamme täältä.

Nykyaikainen oululainen apteekki asiakkaita varten

Toimimme Oulun Rotuaarin vilkkaalla kävelykadulla torin ja keskustan välillä. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Meillä on esteetön kulku tiloihimme. Olemme joukko nuorekkaita, farmasian alan ammattilaisia ja intohimonamme on palvella asiakkaita paremman elämänlaadun saavuttamiseksi. Joukkomme haluaa oppia uutta ja tuoda terveystietoa asiakkaidemme ulottuville. Lääkeneuvonta on lähellä sydäntämme, mutta olemme valmiit opastamaan myös terveyden ylläpitämisessä ja parantamisessa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Palvelumme asiakasta varten

Kivijalka-apteekkimme lisäksi palvelemme verkkoapteekissa, jossa voit asioida silloin, kun sinulle sopii. Verkkoapteekin tilaukset toimitamme kotiinkuljetuksena tai noutoautomaattiin Pekurin käytävälle sekä ympäri maata jakelukumppanien avulla. Hailuodossa palvelemme asiakkaita palvelupisteen kautta. Lisäksi apteekissamme on annosjakelupalvelu, jolloin asiakas saa lääkkeensä 2 viikon annoksissa. Lue lisää monipuolisista palveluistamme täältä.

Missiomme

Apteekkimme missio on parantaa asiakkaiden elämänlaatua, vaikka terveempi elämä ei aina olisikaan mahdollista. Me olemme asiakkaan tukena erilaisissa elämän vaiheissa terveyteen liittyvissä asioissa.